preloder

De Zeeuwse Zaken worden geregeld door:

Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en deskundigheid. Een kwalitatief goede partij in de markt met een duidelijke focus op Zeeland. De Zeeuwse Zaken straalt betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid uit. En dat is ook precies waar wij voor staan. Het accent wordt gelegd op het financieren van MKB bedrijven in Zeeland, non-profit organisaties en de agrarische sector.
Uitblinken in persoonlijke aandacht, daadkracht en betrouwbaarheid. Uw onderneming staat centraal en door verbindend te zijn en partijen bij elkaar te brengen, help ik ondernemers verde vanuit een heldere visie.
Perry Boogaard
Partner
Een goed persoonlijk financieel plan voor zowel een ondernemer als een particulier is belangrijk om de juiste financiële beslissingen te nemen. Het geeft rust en duidelijkheid voor de toekomst.
Eric Giesbertz
Partner
Ik verbind ondernemers, door succesvol zaken met elkaar te doen. Door ondernemers met elkaar in contact te brengen, of middels het organiseren van presentaties, bijeenkomsten en evenementen.
John van der Valk
Partner

Opereren vanuit een krachtig netwerk

Wij geven het Zeeuws bedrijfsleven een impuls door het mobiliseren van kennis van onze klant en de markt. Investeringen en bedrijventransacties nemen toe met De Zeeuwse Zaken als ontmoetingsplaats voor bedrijven, investeerders, financiers en specialisten. Wij regisseren maatwerkoplossingen voor ondernemers vanuit een krachtig netwerk.

Bedrijven Plein Zeeland

Perry Boogaard is tevens eigenaar en initiatiefnemer van Bedrijven Plein Zeeland. "Uitblinken in persoonlijke aandacht, daadkracht en betrouwbaarheid." Uw onderneming staat centraal en door verbindend te zijn en partijen bij elkaar te brengen, helpen zij ondernemers verder. Eigentijds, onafhankelijk, vernieuwend en vanuit een heldere visie.

Match for Business

Match for Business staat voor het verbinden van ondernemers, met als doel om succesvol zaken met elkaar te doen. Dat wordt gerealiseerd door ondernemers direct met elkaar in contact te brengen, of door het organiseren van presentaties, bijeenkomsten en evenementen. Op individueel niveau worden ondernemers begeleid en geadviseerd in alle facetten van het ondernemerschap. Bij startups, groeistrategie, overnames, bedrijfsopvolging en financieringen uw sparringpartner.

Geldvoorelkaar

Ruim een jaar is John van der Valk actief in Zuidwest Nederland als intermediair voor het succesvolle crowdfund platform Geldvoorelkaar.nl. De plannen van een MKB ondernemer worden hiermee gerealiseerd en voor de investeerders is naast rendement ook vaak de gun/fun-factor bepalend. Het platform Geldvoorelkaar.nl heeft recent de grens van 100 miljoen euro overschreden met de gerealiseerde crowdfund financieringen en is nog steeds sterk groeiende.

Uw Financiële Planning

Een goed inzicht in uw inkomsten en uitgaven voor nu en in de toekomst is essentieel voor een gezonde financiële huishouding. Een financieel plan creëert overzicht in wat u nodig heeft om uw dromen, doelen en wensen voor nu en in de toekomst te verwezenlijken. Kijk naar de toekomst, maar ook naar gebeurtenissen in uw leven die invloed hebben op uw financiële situatie zoals: een relatie, kinderen, werken, wonen, pensionering, arbeidsongeschiktheid, overlijden, bedrijfsovername etc. Met een financieel plan krijgt u een totaalbeeld van uw financiële wensen en mogelijkheden. Kortom, een concreet en compleet plan voor de toekomst.